Specialist in luxe occasions

Welkom bij Budget Campers en Caravans!

Bij ons heeft u altijd genoeg keuze uit campers die aan uw eisen voldoet.

Over ons

Budget Campers en Caravans is gevestigd op de Caravan Boulevard te Heerhugowaard. Bij ons heeft u altijd genoeg keuze uit Campers en Caravans die aan uw eisen voldoet. Graag helpen wij u bij het vinden van een gepaste Camper of Caravan.

Alkoof

Ook wel ‘hoogslaper’ genaamd. Is gebaseerd op een bestelwagen (met vaak een aangepast chassis) met daarboven een grote slaapcabine. Deze zijn in het algemeen hoger dan andere campers (meer plaats) Deze ruime campers zijn geschikt voor gezinnen met kinderen.

Semi-Integraal

Ook wel ‘half-integraal’ genaamd. Is eveneens gebaseerd op een bestelwagen (vaak met aangepast verlaagd chassis, het ALKO chassis), maar kenmerkend is hier de lagere opbouw boven de cabine. Vaak zijn hier opbergkasten in voorzien of is deze ruimte voorbehouden aan een groot dakluik. Deze modellen zijn lager dan de andere campers (minder plaats), maar hebben het voordeel dat ze minder brandstof verbruiken.

Full-integraal

Ook wel gewoon ‘Integraal’ genoemd. In tegenstelling tot de ‘alkoof’ en ‘semi-integraal’ heeft dit model een volledig geïntegreerde cabine. Dit houdt in dat de cabine van de basis niet meer als dusdanig is te herkennen. Vaak wordt de cabineruimte dan ook deels bij de woonruimte getrokken. Kenmerkend is dat dit model relatief breed begint, aangezien de woonruimte zich vrijwel direct vooraan het voertuig bevindt. Dankzij de extreem grote voorruit heeft u maximaal uitzicht en dat wordt onderweg als heel prettig ervaren.

Camperbus

Deze kampeerwagens worden in een bestaand model bestelbus gebouwd waarbij de dakconstructie is aangepast waardoor extra slaapplekken worden gecreëerd. Het voordeel is dat deze kampeerbusjes ook heel geschikt zijn voor dagelijks vervoer en ook iets gemakkelijke te stallen zijn.