Over ons

Budget Campers en Caravans is gevestigd op de Caravan Boulevard te Heerhugowaard.
Bij ons heeft u altijd genoeg keuze uit Campers en Caravans die aan uw eisen voldoet.
Graag helpen wij u bij het vinden van een gepaste Camper of Caravan.Bij Budget Campers staan vier basismodellen:

Alkoof:
Ook wel 'hoogslaper' genaamd. Is gebaseerd op een bestelwagen (met vaak een aangepast chassis) met daarboven een grote slaapcabine. Deze zijn in het algemeen hoger dan andere campers (meer plaats) Deze ruime campers zijn geschikt voor gezinnen met kinderen.

Semi-Integraal:
Ook wel 'half-integraal' genaamd. Is eveneens gebaseerd op een bestelwagen (vaak met aangepast verlaagd chassis, het ALKO chassis), maar kenmerkend is hier de lagere opbouw boven de cabine. Vaak zijn hier opbergkasten in voorzien of is deze ruimte voorbehouden aan een groot dakluik. Deze modellen zijn lager dan de andere campers (minder plaats), maar hebben het voordeel dat ze minder brandstof verbruiken.

Full-integraal:
Ook wel gewoon 'Integraal' genoemd. In tegenstelling tot de 'alkoof' en 'semi-integraal' heeft dit model een volledig geÔntegreerde cabine. Dit houdt in dat de cabine van de basis niet meer als dusdanig is te herkennen. Vaak wordt de cabineruimte dan ook deels bij de woonruimte getrokken. Kenmerkend is dat dit model relatief breed begint, aangezien de woonruimte zich vrijwel direct vooraan het voertuig bevindt. Dankzij de extreem grote voorruit heeft u maximaal uitzicht en dat wordt onderweg als heel prettig ervaren.

Camperbus
Deze kampeerwagens worden in een bestaand model bestelbus gebouwd waarbij de dakconstructie is aangepast waardoor extra slaapplekken worden gecreŽerd. Het voordeel is dat deze kampeerbusjes ook heel geschikt zijn voor dagelijks vervoer en ook iets gemakkelijke te stallen zijn.

Onze openingstijden zijn:
Maandag - t/m Zaterdag van 10.00 t/m 18.00 uur En Zondag van 12.00 t/m 16.00 uur.

  • Elke dag, ook zondag, geopend en eventueel ook 's avonds op afspraak:

    06 - 44 44 42 24 of
    klik hier om te mailen

    Altijd 100 occasions in voorraad van alle merken.

    Jong en wat jonger met altijd de laagste prijs!